Перейти к содержимому
Главная » Визначено національних координаторів EENCE-Eduthon 2024

Визначено національних координаторів EENCE-Eduthon 2024

Перша робоча зустріч команди національних координаторів Едьютона, в якій взяли участь і члени Ради Мережі EENCE, відбулася 10 червня.

Відбір національних координаторів відбувався на конкурсній основі.

При відборі враховувалося членство потенційних координаторів в EENCE та наявність досвіду співпраці з Мережею, потенціал організацій, які представляли кандидатів, мотивація та інші фактори.

Ось хто буде координувати Едьютон:

АзербайджанАзар РамазановГромадська спілка «Асоціація освіти дорослих»/ТОВ «Консультаційний центр освіти дорослих»
ВірменіяАнна ЗакарянГО «Простір жіночої солідарності»
МолдоваАлександру СеуАсоціація молодих істориків Молдови
ПольщаСергій СухобойченкоFlying Bags Movement Foundation
УкраїнаОксана УрбанГО «Європейський вектор Волині»

Ми сподіваємося, що найближчим часом до команди Едьютона приєднається також національний координатор з Грузії, громадське суспільство, яке переживає непрості часи у зв’язку з прийняттям закону «Про іноземний вплив» .

Завданнями національних координаторів буде організація відбору учасників Едьютона, проведення цього заходу у своїй країні (серпень-вересень 2024 року), допомога переможцям Едьютона в реалізації своїх проектів (вересень-жовтень 2024 року).

Уже в найближчі тижні будуть оголошені конкурси для вітчизняних та міжнародних експертів, які будуть консультувати учасників Едьютона в різних країнах, а також національні конкурси кращих ідей для громадянської освіти, переможці яких будуть запрошені на Едьютон.

Метою EENCE-Едьютонів є прояв  та підтримка найкращих ідей, спрямованих на розвиток громадянської освіти та демократичних цінностей в Азербайджані, Вірменії, Грузії, Молдові, Україні, а також Польщі (тут заходи Едьютона призначені для вимушених переселенців з України та Білорусі).

EENCE-Едьютон-2024 організувала  Східно-Європейська Асоціація громадянського освіти  за підтримки Федерального агентства з громадянської освіти ( bpb ) за кошти Міністерства іноземних справ Німеччини.

Метки: